Toepassingen & Oplossingen

Professionele IP-camera's Productshop

Professionele IP-camera's Live Viewing Software

Installatie & Ondersteuning


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/netcam001/domains/netcamcenter.nl/public_html/modules/mod_breadcrumbs/tmpl/default.php on line 13
NetcamCenter - Bouw
NetcamCenter is partner van:

axis-partnerseetec-gold-partnersony-certified-partner
mobotix-certified-partner
Vragen of advies nodig?

Een van onze specialisten staat u graag te woord.

NetcamCenter
Markt 18
6131 EK Sittard
Nederland

Verkoop

phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 000

email-iconVerkoop@NetcamCenter.nl


Support
phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 020

email-iconSupport@NetcamCenter.nl

Disclaimer & Copyright

NetcamViewer Live: Videobeelden weergeven van bouwcamera's

demo webcamsittard

Speciaal voor bouwcamera's hebben wij een pakket ontwikkeld waarmee je op afstand live kunt meekijken met een bouwproject. Dit pakket is toegespitst op weergave van beelden, opslag van archiefbeelden en indien u dit wenst, het periodiek opslaan van beelden, voor het maken van een timelapse film. Door uw keuze vooraf aan te geven zijn de kosten voor u te allen tijde duidelijk.

Beeldweergave van bouwcamera's

Omdat de internetverbinding op bouwlocaties vaak nog niet (volledig) aanwezig is, kunnen wij de weergave aanpassen aan de bandbreedte die wel beschikbaar is ter plekke. Afhankelijk van de aanwezige bandbreedte kunnen wij u de volgende twee opties aanbieden:
  • Streaming Video, wanneer de bandbreedte van de internetverbinding op de locatie toereikend is (een upload snelheid van minimaal 512kb/s), kunnen wij streaming video leveren. Dit met een framerate tot 25 frames per seconde. Dit is een vloeiende weergave van de gebeurtenissen op het bouwterrein.
  • FTP Refresh, zodra de bandbreedte op de bouwlocatie erg beperkt is, kunnen wij gebruik maken van de weergave methode "FTP Refresh". Hierbij wordt door de camera met een bepaalde interval (van minimaal 2 seconden) een beeld geupload naar onze server. Hiervoor is weinig bandbreedte nodig, maar is er toch een duidelijke weergave van de bouwvoortang mogelijk op uw website.

PTZ besturing van de camera

Tevens is het mogelijk om de bezoekers van uw website uw camera te laten besturen middels voorkeurposities. Hiervoor kan men kiezen via een dropdown menu of eenvoudig door in een panoramabeeld te klikken.

Archivering

Sla incidenteel of regelmatig beelden op in hoge resolutie zodat bezoekers van uw website ook historische beelden kunnen terugkijken. Tevens kunt u hierdoor na afloop van het project, indien u dat wenst, een time-lapse film laten maken. Ideaal om te gebruiken voor promotie-doeleinden en voor plaatsing op uw website.
 

Timelapse Films en Panorama Time-Lapse Fims

NetcamViewer kan zoals hierboven al is benoemd een time-lapse film maken van uw bouwproject. Na afloop van het project wordt, van de gearchiveerde camerabeelden, een film gemaakt om zodoende het verloop van de bouw in korte tijd te kunnen bekijken. Hiernaast kan NetcamViewer bij een beweegbare camera ook nog de mogelijkheid bieden om verschillende posities te archiveren. Hierdoor kan er van de verschillende posities een time-lapse film gemaakt worden en kunnen deze met elkaar gecombineerd worden tot een panoramische time-lapse film. Dit onderscheidt NetcamViewer van andere aanbieders.

live webcam permanent