Toepassingen & Oplossingen

Professionele IP-camera's Productshop

Professionele IP-camera's Live Viewing Software

Installatie & Ondersteuning

NetcamCenter - Live Webcam
NetcamCenter is partner van:

axis-partnerseetec-gold-partnersony-certified-partner
mobotix-certified-partner
Vragen of advies nodig?

Een van onze specialisten staat u graag te woord.

NetcamCenter
Markt 18
6131 EK Sittard
Nederland

Verkoop

phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 000

email-iconVerkoop@NetcamCenter.nl


Support
phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 020

email-iconSupport@NetcamCenter.nl

Disclaimer & Copyright

livestreaming-up

Laat toekomstige gasten genieten van live webcam!Dit kan met NetcamViewer Live. Deze dienst biedt u streaming van permanente webcams.

Bent u van plan een camera te gaan streamen voor een langere periode dan is het pakket voor permanent camera streaming geschikt voor uw situatie. Langdurig gebruik van onze streaming dienst kan al vanaf € 25,-- per maand.


Het streaming pakket voor permanente camera's is uitzonderlijk geschikt voor het streamen van toeristische locaties, marktpleinen, stranden, surfspots en tal van andere interessante locaties. Onze pakketten zijn ingedeeld in meerdere klassen; hierdoor is voor iedere toepassing een geschikt instappakket.


Alle streaming pakketten, met uitzondering van Free, zijn in staat om te streamen naar verschillende plaforms waaronder Windows, Mac, Tablets, Smartphones, iOS en Android apparaten.

Slots (Gelijktijdige kijkers)

De keuze van het pakket hangt af van hoeveel kijkers u verwacht, dit worden slots genoemd. Slots zijn gereserveerde "plaatsen" voor de kijker. Indien u kiest voor een pakket met 25 slots, kunnen maximaal 25 kijkers gelijktijdig, uw stream openen. Wij reserveren hiervoor de benodigde processorkracht, geheugen en bandbreedte op onze servers, zodat uw kijkers altijd toegang hebben tot de live stream.