Toepassingen & Oplossingen

Professionele IP-camera's Productshop

Professionele IP-camera's Live Viewing Software

Installatie & Ondersteuning

NetcamCenter - Timelapse Film
NetcamCenter is partner van:

axis-partnerseetec-gold-partnersony-certified-partner
mobotix-certified-partner
Vragen of advies nodig?

Een van onze specialisten staat u graag te woord.

NetcamCenter
Markt 18
6131 EK Sittard
Nederland

Verkoop

phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 000

email-iconVerkoop@NetcamCenter.nl


Support
phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 020

email-iconSupport@NetcamCenter.nl

Disclaimer & Copyright

NetcamViewer Live: Videobeelden weergeven van bouwcamera's

demo webcamsittard

Speciaal voor bouwcamera's hebben wij een pakket ontwikkeld waarmee je op afstand live kunt meekijken met een bouwproject. Dit pakket is toegespitst op weergave van beelden, opslag van archiefbeelden en indien u dit wenst, het periodiek opslaan van beelden, voor het maken van een timelapse film. Door uw keuze vooraf aan te geven zijn de kosten voor u te allen tijde duidelijk.

Beeldweergave van bouwcamera's

Omdat de internetverbinding op bouwlocaties vaak nog niet (volledig) aanwezig is, kunnen wij de weergave aanpassen aan de bandbreedte die wel beschikbaar is ter plekke. Afhankelijk van de aanwezige bandbreedte kunnen wij u de volgende twee opties aanbieden:
  • Streaming Video, wanneer de bandbreedte van de internetverbinding op de locatie toereikend is (een upload snelheid van minimaal 512kb/s), kunnen wij streaming video leveren. Dit met een framerate tot 25 frames per seconde. Dit is een vloeiende weergave van de gebeurtenissen op het bouwterrein.
  • FTP Refresh, zodra de bandbreedte op de bouwlocatie erg beperkt is, kunnen wij gebruik maken van de weergave methode "FTP Refresh". Hierbij wordt door de camera met een bepaalde interval (van minimaal 2 seconden) een beeld geupload naar onze server. Hiervoor is weinig bandbreedte nodig, maar is er toch een duidelijke weergave van de bouwvoortang mogelijk op uw website.

PTZ besturing van de camera

Tevens is het mogelijk om de bezoekers van uw website uw camera te laten besturen middels voorkeurposities. Hiervoor kan men kiezen via een dropdown menu of eenvoudig door in een panoramabeeld te klikken.

Archivering

Sla incidenteel of regelmatig beelden op in hoge resolutie zodat bezoekers van uw website ook historische beelden kunnen terugkijken. Tevens kunt u hierdoor na afloop van het project, indien u dat wenst, een time-lapse film laten maken. Ideaal om te gebruiken voor promotie-doeleinden en voor plaatsing op uw website.
 

Timelapse Films en Panorama Time-Lapse Fims

NetcamViewer kan zoals hierboven al is benoemd een time-lapse film maken van uw bouwproject. Na afloop van het project wordt, van de gearchiveerde camerabeelden, een film gemaakt om zodoende het verloop van de bouw in korte tijd te kunnen bekijken. Hiernaast kan NetcamViewer bij een beweegbare camera ook nog de mogelijkheid bieden om verschillende posities te archiveren. Hierdoor kan er van de verschillende posities een time-lapse film gemaakt worden en kunnen deze met elkaar gecombineerd worden tot een panoramische time-lapse film. Dit onderscheidt NetcamViewer van andere aanbieders.

live webcam permanent

 

 

 

NetcamViewer Live: Evenementen weergeven door middel van video-beelden

demo webcamsittard

Speciaal voor kortstondige evenementen heeft NetcamViewer een pakket ontwikkeld waarmee we in staat zijn om in korte tijd video-beelden weer te geven van een evenement naar duizenden kijkers tegelijkertijd. Dit wordt streaming genoemd. Het pakket is met name geschikt voor een streamingperiode korter dan 4 weken.
Dit type pakket is onder andere geschikt voor:
  • Sport- en muziekevenementen
  • Festivals
  • Het laten meekijken bij vergaderingen of congressen
  • De weergave van acties voor marketing doeleinden

Veel kijkers in korte tijd

NetcamViewer Live voor Evenementen is zodanig ingericht dat een groot aantal bezoekers gelijktijdig een evenement kan bekijken. Door middel van onze dynamische serverinrichting zijn wij in staat om binnen korte tijd een server bij te schakelen naarmate het aantal kijkers toeneemt. Hierdoor wordt de capaciteit van onze streamingdienst aangepast naar het aantal gelijktijdige kijkers.

Het streamingpakket voor evenementen biedt, naast weergave van videobeelden, ook nog andere functies aan, zoals:
  • De mogelijkheid om bezoekers de beweegbare camera te laten bedienen
  • Weergave van audio
  • Archivering van de video-beelden
  • Het maken van een historische weergave van uw evenement: een timelapse film

Beveiligen van de stream

Voor live videostreams bieden wij de mogelijkheid om de stream te beveiligen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo kunt u ook besloten vergaderingen of congressen streamen naar grote groepen gebruikers zonder dat deze openbaar worden gemaakt.

Alle streaming pakketten, met uitzondering van Free, zijn in staat om te streamen naar verschillende plaforms waaronder Windows, Mac, Tablets, Smartphones, iOS en Android apparaten.

Slots (gelijktijdige kijkers)

De keuze van het pakket hangt af van hoeveel kijkers u verwacht, dit worden slots genoemd. Slots zijn gereserveerde "plaatsen" voor de kijker. Indien u kiest voor een pakket met 25 slots, kunnen maximaal 25 kijkers, gelijktijdig, uw stream openen. Wij reserveren hiervoor de benodigde processorkracht, geheugen en bandbreedte op onze servers, zodat uw kijkers altijd toegang hebben tot de live stream.

live webcam permanent

Live Webcam

NetcamViewer Live: videobeelden weergeven van permanente webcams

demo webcamsittard
Bent u van plan voor een langere periode (langer dan één maand) live videobeelden van uw camera te gaan weergeven (streamen), dan is het pakket voor permanente camera streaming geschikt voor uw situatie. Landurig gebruik van onze streaming dienst kan al vanaf € 25,-- per maand. Het streaming pakket voor permanente camera's is uitzondelijk geschikt om videobeelden weer te geven van toeristische locaties, marktpleinen, stranden, surfspots en tal van andere interessante locaties. Onze pakketten zijn ingedeeld in meerdere klassen, hierdoor is er voor iedere toepassing een geschikt instappakket. 

Alle streaming pakketten, met uitzondering van Free, zijn in staat om te streamen naar verschillende plaforms waaronder Windows, Mac, Tablets, Smartphones, iOS en Android apparaten.

Slots (gelijktijdige kijkers)

De keuze van het pakket hangt af van hoeveel kijkers u verwacht. Dit worden slots genoemd. Slots zijn gereserveerde "plaatsen" voor de kijker. Indien u kiest voor een pakket met 25 slots, kunnen maximaal 25 kijkers gelijktijdig uw stream openen. Wij reserveren hiervoor de benodigde processorkracht, geheugen en bandbreedte op onze servers, zodat uw kijkers altijd toegang hebben tot de live stream.


live webcam permanent