Toepassingen & Oplossingen

Professionele IP-camera's Productshop

Professionele IP-camera's Live Viewing Software

Installatie & Ondersteuning

NetcamCenter - Timelapse Film
NetcamCenter is partner van:

axis-partnerseetec-gold-partnersony-certified-partner
mobotix-certified-partner
Vragen of advies nodig?

Een van onze specialisten staat u graag te woord.

NetcamCenter
Markt 18
6131 EK Sittard
Nederland

Verkoop

phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 000

email-iconVerkoop@NetcamCenter.nl


Support
phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 020

email-iconSupport@NetcamCenter.nl

Disclaimer & Copyright

Hoe lang blijft iemand voor uw etalage staan?  Hoe goed is de productpresentatie in uw winkel?


TrueView Dwell Time™ is een toonaangevend product, dat automatisch klantgedrag analyseert. Door het plaatsen van een camera in de kijkrichting van klanten en deze aan te sluiten op een pc, waarop TrueView Dwell Time software is geïnstalleerd, detecteert en analyseert het programma gezichten en de sekse (man/vrouw).


Voordelen van dwell time detectie

TrueView Dwell Time™ geeft direct toegang tot het gedrag van klanten en demografische gegevens zoals:

 • Het aantal personen, dat een media-installatie bekijkt;
 • Indeling in kijkers naar sekse;
 • Statistieken over kijktijd.

Dit softwarepakket is goed te gebruiken om de impact van marketing acties in uw winkel te meten. U kunt analyseren hoe klanten reageren op in- store marketing elementen zoals statische borden, POP displays en andere vormen van digitale media. Door TrueView Dwell Time™ bijvoorbeeld te gebruiken in combinatie met een camera bij de ingang verkrijgt u profielstatistieken van uw klanten.


PC gebaseerde software

TrueView Dwell Time™ is een intelligente video applicatie, die direct ingebouwd kan worden in een standaard netwerk camera voor de analyse van klantgedrag. Een streamingvideo van een standaard netwerk camera, die is aangesloten op een pc, uitgerust met TrueView Dwell Time™, kan een automatische gezichtsanalyse in real-time uitvoeren. Het complete systeem is gemakkelijk te installeren in bestaande netwerken en de configuratie kan worden gedaan vanaf elke fysieke locatie met een standaard web based interface. Medewerkers met basiskennis over netwerksystemen kunnen het systeem installeren.

                                 Waar lopen de meeste mensen in uw winkel?
dwelltimer-up 

TrueView Heatmap™ is een visueel hulpmiddel voor het meten van klantverkeer in de detailhandel. U krijgt direct inzicht in waar en wanneer klanten zich in de winkel bevinden. Hierdoor kunt u uw winkelinrichting verder optimaliseren. TrueView Heatmap™ kan volledig geïntegreerd worden in standaard netwerk camera’s en moet bij voorkeur gemonteerd worden aan of in het plafond of op een muur met een goed zicht op de winkel. De TrueView Heatmap software kan worden geïntegreerd in een standaard bewakingscamera. Hierdoor kunt u de totale kosten van het project reduceren.

 

Winkelinrichting381356

De lay-out en de indeling van uw winkel is cruciaal voor de indruk die de klant heeft van uw bedrijf. Een goed doordacht en getest ontwerp is hiervoor belangrijk. Door het meten van het aantal klanten dat gebruik maakt van uw beschikbare winkelruimte, krijgt u informatie, waarmee u uw winkelinrichting kunt testen en optimaliseren. Dit levert tevreden en loyale klanten op.
Met de TrueView Heatmap™ kunt u op een eenvoudige manier uw winkelinrichting meer wetenschappelijk benaderen. U kunt gemakkelijker probleemgebieden lokaliseren en de beste merchandise plekken voor uw productcampagnes vinden.

 


Data monitoring

TrueView Heatmap™ data kan rechtstreeks worden geanalyseerd in de camera met behulp van een standaard webbrowser en de URL van de camera. Met een aantal eenvoudige muisklikken kunt u patronen van het klantverkeer van de laatste minuten, uren en halve dagen bekijken. TrueView Heatmap™ & handelsgegevens kunnen ook worden opgeslagen op de server en geanalyseerd worden over een bepaalde tijdsperiode. Dit met behulp van een optioneel PC software pakket TrueView Web Report™.

 


Volledig opgenomen

TrueView Heatmap is een intelligente video applicatie die direct ingebouwd kan worden in standaard netwerk camera’s. Alle video analyses gebeuren rechtstreeks in de camera . Dit zorgt voor een kostenefficiënt, schaalbaar en zeer gemakkelijk te gebruiken systeem. Het complete systeem is eenvoudig te installeren in een bestaand LAN-netwerk en de configuratie kan vanaf elke fysieke locatie gedaan worden met een standaard web based interface. De installatie kan worden gedaan door medewerkers met een basiskennis over netwerksystemen.

kassa-upHeeft u volledige controle over de kassa?


Interne verkoopverliezen ontstaan voornamelijk
door manipulatie van het POS (Point of Sales) systeem. Door integratie van uw IP video-netwerk met uw POS-systeem kunt u gemakkelijk verdachte of niet gangbare transacties identificeren zoals:

point of sales1
 • Kortingen;
 • Handmatig ingevoerde waarden;
 • Contante terugbetalingen;
 • Coupon behandelingen;
 • Het uitblijven van kashandelingen.


Met een koppeling tussen een IP videonetwerk en uw POS-systeem unt u veel tijd en geld besparen. U hoeft dan niet urenlang videobeelden te analyseren. D
it systeem voorziet u van gedetailleerde uitzonderingsrapporten, waarbij elke transactie is gekoppeld aan bijbehorende videobeelden van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u gemeenschappelijke fouten, misverstanden en innovatieve manieren om het POS-systeem te manipuleren gemakkelijk en snel detecteren. Real-time en historische informatie is slechts een paar klikken weg, zodat er geen ruimte meer is voor verkeerde uitleg.

point of sales


Voor uw specifieke situatie kunt u de keuze maken uit diverse camera's, bevestigingen, internetverbindingen en de weergave van beelden via uw computer. NetcamCenter adviseert u graag over de mogelijkheden en de installatie van camera's die bij uw wensen en bedrijf passen.

 

 

toegang-up

Weet u hoeveel klanten uw winkel vandaag bezocht hebben?


TrueView People Counter™ is een vooraanstaand product als het gaat om het tellen van voetgangers. Het is uitgerust met de meest geavanceerde wereldwijd beschikbare algoritmen, die gebruikt worden voor intelligente video. TrueView People Counter™ is volledig geïntegreerd in standaard plafond netwerkcamera’s en telt automatisch het aantal mensen dat onder de camera doorloopt en registreert in welke richting zij lopen.


Belangrijke gegevens

Met de kennis over bezoekersverkeer, die u met de gegevens uit de TrueView People Counter™ verkrijgt, kunt u: 

 • Het aantal bezoekers afzetten tegen het aantal daadwerkelijke kopers;
 • Klantstromen en trends hierover analyseren;
 • De impact van advertenties en promoties evalueren;
 • Personeelsplanning verbeteren;
 • De optimale openingstijden bepalen;
 • Goed presterende winkels en medewerkers identificeren en belonen.


Conversion rate

Conversion rate is de verhouding tussen getallen of transacties en de bezoekersaantallen. Het is een uiterst accurate indicator voor het meten van prestaties in de detailhandel. Door voortdurend toezicht op de conversion rate te houden krijgt u als detailhandelaar cruciale informatie voor het optimaliseren van uw winst.


Volledig geïntegreerd

TrueView People Counter™ is een personen-tellende applicatie, die geïntegreerd is in standaard netwerk camera’s. Het tellen wordt direct op de camera zelf gedaan. Hierdoor verkrijgt u een kostenefficiënt, schaalbaar en makkelijk te gebruiken systeem. Het complete systeem is gemakkelijk te installeren in bestaande netwerken en de configuratie kan worden gedaan vanaf elke fysieke locatie met een standaard web based interface. Medewerkers met basiskennis over netwerksystemen kunnen het systeem installeren.


Light version

TrueView People Counter™ is ook beschikbaar als light versie. Dit is ook een gecertificeerde applicatie die compatibel is met onder andere Axis camera's. Terwijl de originele People Counter tot 5 meter brede ingangen dekt kan de light-versie alleen tot 2 meter brede ingangen dekken. De light versie van TrueView People Counter™ beschikt over de volgende functies:

 • Meerdere H.264 streams;
 • Meerdere Motion JPEG streams;
 • Full frame rate in alle resoluties.

tekening-C-Retail-M

Meer artikelen...

 1. Camerabewaking in de retail