Toepassingen & Oplossingen

Professionele IP-camera's Productshop

Professionele IP-camera's Live Viewing Software

Installatie & Ondersteuning

NetcamCenter - Timelapse Film
NetcamCenter is partner van:

axis-partnerseetec-gold-partnersony-certified-partner
mobotix-certified-partner
Vragen of advies nodig?

Een van onze specialisten staat u graag te woord.

NetcamCenter
Markt 18
6131 EK Sittard
Nederland

Verkoop

phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 000

email-iconVerkoop@NetcamCenter.nl


Support
phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 020

email-iconSupport@NetcamCenter.nl

Disclaimer & Copyright

De bouw achteraf in vogelvlucht

Wat eindeloos lijkt, wordt kort en bondig! Een time-lapse verkort langdradige opnames tot een paar minuten. Time-lapse is een filmtechniek waarbij er minder beelden per tijdseenheid opgenomen worden dan de framerate bij het afspelen. Dit levert een versnelde film op, waardoor effecten zichtbaar gemaakt kunnen worden die normaal te traag zouden verlopen om zichtbaar te zijn.

Door middel van de archief-functie van NetcamViewer Live kan er, indien gewenst, van één of meerdere posities een complete historie van de bouw vast worden gelegd. Dit geeft de mogelijkheid om achteraf een time-lapse film te maken. Voor grote bouw-projecten zijn wij in staat om voor een camera een historie van meerdere posities vast te leggen. Hierdoor kan bijvoorbeeld een panorama time-lapse worden gecreëerd, zoals te zien in het voorbeeld hieronder:


Voor meer informatie en voor het bespreken van alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met NetcamCenter.

bouwvoortgang-upVan afstand live meekijken met de bouw


Camerabeelden van bouwprojecten ten behoeve van:

  • Weergave voortgang bouw;
  • Archiveren van beelden;
  • Het maken van een time-lapse film.

Voor een goede weergave van bouwprojecten zijn met name de volgende camera's erg geschikt: beweegbare camera's, ook op afstand te bedienen, camera's met een zeer groot zoombereik en camera's, die dag- en nachtbeelden geven (infraroodcamera's). Voor uw specifieke situatie kunt u een keuze maken uit diverse camera's, de bevestiging, de verbinding met internet en de weergave van de beelden op de website. Een voorbeeld hiervan ziet u hieronder:

  2013-05-01 1234     
Voorbeeld Maankwartier Heerlen


Voor meer informatie en voor het bespreken van alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met NetcamCenter.

Bouwplaats

Camerabeelden van bouwprojecten ten behoeve van:

Een bouwplaats is een plek waar heel veel gebeurt. Jaarlijkst lijdt de bouwsector 115 miljoen euro directe en vervolgschade door diefstal en vernieling op bouwlocaties. Dat is een goede reden om je bouwplaats te voorzien van camera's. Zo kan er goed in de gaten gehouden wie zich op het bouwterrein bevindt en kunnen materialen veilig gesteld worden. Daarnaast kunnen camera's ook ingezet worden om de voortgang van een bouwproject te kunnen volgen. Het kan zelfs zo ingericht worden dan er via een laptop of telefoon kan worden ingelogd in de camera's zodat u overal en wanneer u dat wilt de beelden kunt bekijken.

 

 

 

 

Meer artikelen...

  1. Bouw bewaking-beveiliging