Toepassingen & Oplossingen

Professionele IP-camera's Productshop

Professionele IP-camera's Live Viewing Software

Installatie & Ondersteuning

NetcamCenter - Timelapse Film
NetcamCenter is partner van:

axis-partnerseetec-gold-partnersony-certified-partner
mobotix-certified-partner
Vragen of advies nodig?

Een van onze specialisten staat u graag te woord.

NetcamCenter
Markt 18
6131 EK Sittard
Nederland

Verkoop

phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 000

email-iconVerkoop@NetcamCenter.nl


Support
phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 020

email-iconSupport@NetcamCenter.nl

Disclaimer & Copyright

training-upVeiligheid medewerkers en bezoekers staat voorop


Openbare orde en veiligheid is een belangrijke thema voor overheden en de zakelijke dienstverlening op alle niveaus. Zowel burgers, ambtenaren als medewerkers willen niet geconfronteerd worden met acute bedreigingen en criminele acties.

Met IP Camerabewaking kunt u een veiligere omgeving creëren binnen dienstverlenende ruimtes, zoals:

 

 • Ministeries en stadhuizen;
 • Gerechtsgebouwen en gevangenissen;
 • Douane-en immigratiekantoren;
 • Vervoerscentra en infrastructuur;
 • Musea en openbare buitenruimtes;
 • Verzekeringswezen en banken;
 • Kantooromgevingen en ander soortige zakelijke dienstverleningsbedrijven.

In deze setting zien medewerkers zich meer en meer geconfronteerd met de noodzaak om maatregelen te treffen omtrent communicatie en veiligheid. Om er voor te zorgen dat elke medewerker een veilige werkomgeving heeft, zullen complete oplossingen moeten worden gezocht.

Camerabewakingssystemen maken een belangrijk onderdeel uit van deze veiligheidsoplossingen. Met een complete productenreeks, variërend van camera's, video-encoders, recorders, software, PC's, monitoren en bedieningspanelen, kan er een oplossing gerealiseerd worden om de veiligheid van uw medewerkers te optimaliseren.

Voor uw specifieke situatie kunt u een keuze maken uit diverse camera's, bevestigingen, internetverbindingen en de weergave van beelden via uw computer. NetcamCenter adviseert u graag over de mogelijkheden en de installatie van camera's die bij uw wensen en bedrijf passen.

Zakelijke-dienst

Videobewaking bij een bank

“Aan de videobewaking van met name banken worden door verzekeringsmaatschappijen zeer hoge eisen gesteld.”  Videobewaking is niet alleen om bescherming tegen overvallen te optimaliseren. Het is ook om een zo veilig mogelijke omgeving voor uw medewerkers en klanten te realiseren. Dit in het gebouw maar ook daarbuiten, zoals een parkeergarage.

Camerabeveiliging
Netcamcenter denkt graag met u mee over een goed camerabewakingssysteem dat kan zorgen voor een passende oplossing om zodoende uw veiligheidsniveau te verhogen middels continu toezicht op openbare bedrijfsruimten, het bewaken van objecten en de verificatie van alarmen. Netcamcenter   levert camera’s voor toezicht op diverse plaatsen, zowel voor binnen als buiten en zowel voor overdag als ’s nachts. Zo kunt u 24 uur per dag toezicht uitoefenen.

Ruime keuze aan camera’s
Netcamcenter levert camera’s met een ruime keuze aan mogelijkheden:
• op afstand bedienbare beweegbare camera’s;
• camera’s met zoom;
• camera’s die dag en nacht beelden geven (infraroodcamera’s);
• camera’s voor buiten voor de bewaking van het terrein en de ingang
• camera’s die worden ingebouwd in bijvoorbeeld een geldautomaat en geldopnames registreert.

Een goede lichtinval kan de herkenbaarheid van personen op de beelden verbeteren. Soms is het dan nodig om extra lichtbronnen te installeren.

Extra mogelijkheden
Netcamcenter biedt u de mogelijkheid om de beelden op meerdere locaties te bekijken en om beelden te bewaren. De beelden kunnen ook gebruikt worden als bewijslast van eventuele ontvreemding,  oplichters, inbraak of vandalisme en kunnen zonder tijdverlies worden doorgestuurd naar de politie.

Een goed bewaakt gebouw
Een veilig pand vraagt om meer dan een oplettend oog of een luisterend oor. Om elke positie te beveiligen dient een slimme, systematische veiligheidstoepassing te worden ingezet die bijdraagt aan de continuïteit en kwaliteit van uw organisatie.

Voor meer informatie en voor het bespreken van alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met Netcamcenter.

bewaking-01-upBeveiliging van uw gebouw en goederen


Overheidsinstellingen en andere zakelijke dienstverleningsinstellingen zijn een makkelijk doelwit voor vandalisme en andere criminele acties. Dit kost veel geld, bv. voor het herstellen van vernielingen en braaksporen, schoonmaakkosten en het vervangen van gestolen goederen. Met het plaatsen van vaste en/of beweegbare camera’s kunt u dit voorkomen.

Voor een goede bewaking van gebouwen, hallen, gangen, kantines, in- en uitgangen en bijbehorende parkeergelegenheden kan men gebruik maken van o.a.:

 • Beweegbare camera's;
 • Op afstand te bedienen camera's;
 • Camera's met een zeer groot zoombereik;
 • Dag- en nachtcamerabeelden (infraroodcamera's);
 • De mogelijkheid om een signaal/alarm te ontvangen bij ongeregeldheden.


Door binnen uw instelling gebruik te maken van een IP camera netwerk heeft u een voor de toekomst vast en kostenefficiënt hulpmiddel in handen, doordat:

 • Er snellere identificatie en dus minder onderzoekskosten zijn, dankzij de hoge kwaliteit van de videobeelden
 • U minder wordt geconfronteerd met vandalisme en graffiti;
 • U onmiddellijke internet-/netwerktoegang tot live en opgenomen beelden krijgt;
 • Dit systeem gemakkelijk geïntegreerd kan worden met andere IP-gebaseerde systemen.

Er is een legio aan mogelijkheden wat betreft netwerkcamera’s en video-encoders die u helpen om uw indoor en outdoor faciliteiten te monitoren. Alle video –zowel live als opgenomen- kan gemakkelijk gedeeld worden met de desgewenste autoriteiten, zodat u altijd een stapje vóór blijft op vandalisme en criminaliteit.

Voor uw specifieke situatie kunt u een keuze maken uit diverse camera's, bevestigingen, internetverbindingen en de weergave van beelden via uw computer. NetcamCenter adviseert u graag over de mogelijkheden en de installatie van camera's die bij uw wensen en bedrijf passen.

Subcategorieën