Toepassingen & Oplossingen

Professionele IP-camera's Productshop

Professionele IP-camera's Live Viewing Software

Installatie & Ondersteuning

NetcamCenter - Timelapse Film
NetcamCenter is partner van:

axis-partnerseetec-gold-partnersony-certified-partner
mobotix-certified-partner
Vragen of advies nodig?

Een van onze specialisten staat u graag te woord.

NetcamCenter
Markt 18
6131 EK Sittard
Nederland

Verkoop

phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 000

email-iconVerkoop@NetcamCenter.nl


Support
phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 020

email-iconSupport@NetcamCenter.nl

Disclaimer & Copyright

livestreaming-up

Laat toekomstige gasten genieten van live webcam!Dit kan met NetcamViewer Live. Deze dienst biedt u streaming van permanente webcams.

Bent u van plan een camera te gaan streamen voor een langere periode dan is het pakket voor permanent camera streaming geschikt voor uw situatie. Langdurig gebruik van onze streaming dienst kan al vanaf € 25,-- per maand.


Het streaming pakket voor permanente camera's is uitzonderlijk geschikt voor het streamen van toeristische locaties, marktpleinen, stranden, surfspots en tal van andere interessante locaties. Onze pakketten zijn ingedeeld in meerdere klassen; hierdoor is voor iedere toepassing een geschikt instappakket.


Alle streaming pakketten, met uitzondering van Free, zijn in staat om te streamen naar verschillende plaforms waaronder Windows, Mac, Tablets, Smartphones, iOS en Android apparaten.

Slots (Gelijktijdige kijkers)

De keuze van het pakket hangt af van hoeveel kijkers u verwacht, dit worden slots genoemd. Slots zijn gereserveerde "plaatsen" voor de kijker. Indien u kiest voor een pakket met 25 slots, kunnen maximaal 25 kijkers gelijktijdig, uw stream openen. Wij reserveren hiervoor de benodigde processorkracht, geheugen en bandbreedte op onze servers, zodat uw kijkers altijd toegang hebben tot de live stream.
 

Hotel

Camera gebruik binnen het toerisme

Vernielingen in het hotel

Dat is nu al de zoveelste keer dat het fragiele kunstwerk op de gang op de eerste étage van het hotel is vernield. Deze keer weet u bijna zeker wie de daders zijn, maar ja, u kunt niets bewijzen. Er moet iets gebeuren.
Ook de diefstallen bij de receptie moeten een halt worden toegeroepen. Dat kan zo niet langer. En door de geïsoleerde ligging worden er regelmatig auto’s vernield op het parkeerterrein.
Steeds weer politieauto’s voor de deur is bepaald geen reclame voor het hotel.

Cameratoezicht
Netcamcenter levert camera’s voor toezicht op diverse plaatsen, zowel voor binnen als buiten en zowel voor overdag als ’s nachts. Zo kunt u 24 uur per dag toezicht uitoefenen.
Netcamcenter plaatst camera’s op strategische plekken, zoals:
• bij de hoofdingang en zij-ingangen van het hotel;
• bij de receptie en in de lounge;
• op plaatsen waar wel eens wat wordt gestolen zoals de garderobe;
• op plaatsen waar nogal eens beschadigingen optreden, zoals bij de toiletten, in de gangen van het hotel en op de parkeerplaats.
Op grote pleinen kan Netcamcenter meerdere camera’s plaatsen.

Ruime keuze aan camera’s
Netcamcenter levert camera’s met een ruime keuze aan mogelijkheden:
• op afstand bedienbare beweegbare camera’s;
• camera’s met zoom;
• camera’s die dag en nacht beelden geven (infraroodcamera’s);
• camera’s voor buiten voor de bewaking van het terrein en de ingang
Een goede lichtinval kan de herkenbaarheid van personen op de beelden verbeteren. Soms is het dan nodig om extra lichtbronnen te installeren.

Extra mogelijkheden
Netcamcenter biedt u de mogelijkheid om de beelden op meerdere locaties te bekijken en om beelden te bewaren. De beelden kunnen ook gebruikt worden als bewijslast bij inbraak.

Een goed bewaakt hotel
U bent trots op uw hotel. De klanten zijn over het algemeen tevreden. Cameratoezicht kan hen bovendien een veilig gevoel geven. Netcamcenter stelt u in staat om uw eigendommen en dat van uw klanten goed te bewaken.

Voor meer informatie en voor het bespreken van alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met Netcamcenter

bewaking-up

Beveilig uw hotel tegen vandalisme en diefstalHotels worden vaak getroffen door vandalisme, inbraak of geweld. Dit brengt hoge kosten met zich mee. Goede camerabewaking kan hiervoor een uitkomst bieden zodat u zich als hoteleigenaar zo optimaal mogelijk kunt focussen op datgene wat voor u het belangrijkste is: "gasten".

Met camerabewaking kunt u:

 

             • De veiligheid van studenten en staf verhogen;
             • Geweld en diefstal voorkomen;
             • De kosten voor vandalisme minimaliseren;
             • Incidenten onderzoeken en verdachten identificeren.


Om uw hotel zo goed mogelijk te beveiligen is het belangrijk dat de netwerkcamera's op strategische plekken worden ingezet, bv. in:

 • Hallen en gangen;
 • Lobby;
 • Restaurants, sporthallen;
 • In-en uitgangen;
 • Parkeerterreinen.

Met netwerkcamera's beschikt u over een bewakingssysteem, dat u in staat stelt om op afstand toegang te krijgen tot videobeelden van verschillende locaties. Het complete systeem is eenvoudig aan te sluiten op uw al bestaande netwerk, waardoor de installatie-en onderhoudskosten laag gehouden kunnen worden.

Als er met een camera geknoeid wordt of als er op ongewenste tijden geluid of beweging in het gebouw is krijgt uw beveiligingspersoneel een automatische melding van de camera. Hierdoor kan de situatie snel worden geëvalueerd en kan er dienovereenkomstig worden gehandeld. Indien nodig kunnen hoge-kwaliteitsvideobeelden direct worden gedeeld met politie via internet of mobiele apparatuur.

Voor uw specifieke situatie kunt u een keuze maken uit diverse camera's, bevestigingen, internetverbindingen, en de weergave van beelden via uw computer. NetcamCenter adviseert u graag over de mogelijkheden en de installatie van camera's die bij uw wensen en bedrijf passen.