Toepassingen & Oplossingen

Professionele IP-camera's Productshop

Professionele IP-camera's Live Viewing Software

Installatie & Ondersteuning

NetcamCenter - Timelapse Film
NetcamCenter is partner van:

axis-partnerseetec-gold-partnersony-certified-partner
mobotix-certified-partner
Vragen of advies nodig?

Een van onze specialisten staat u graag te woord.

NetcamCenter
Markt 18
6131 EK Sittard
Nederland

Verkoop

phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 000

email-iconVerkoop@NetcamCenter.nl


Support
phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 020

email-iconSupport@NetcamCenter.nl

Disclaimer & Copyright

Vanaf elke afstand de juiste specialistische hulp - Een monteur die niet voorrijdt, maar wel meekijkt

remote-up


Bespaar kosten en verminder de downtime van uw installaties met behulp van remote service. Door remote service kunt u de kosten met betrekking tot de communicatie technologie, de reiskosten van specialistische monteurs en de tijd die daar mee gemoeid is reduceren. Het levert u een snelle en kosteneffectieve methode voor het behoud, onderhoud en diagnose bij defecten van machines over de hele wereld.

Door middel van een IP Camera oplossing kan een monteur ter plekke worden bijgestaan door een specialist. De specialist kan via een beveiligde internetverbinding elke gewenste aanwijzing geven om zodoende het defect of probleem op te lossen.

Voor een zo goed mogelijk resultaat kan men gebruik maken van o.a.:

 • Beweegbare camera's;
 • Op afstand te bedienen camera's;
 • Camera's met een zeer groot zoombereik;
 • Camera's met audio functie;
 • Dag en nacht camerabeelden (infraroodcamera's).


Voor uw specifieke situatie kunt u een keuze maken uit diverse camera's, bevestigingen, internetverbindingen en de weergave van beelden via uw computer. NetcamCenter adviseert u graag over de mogelijkheden en de installatie van camera's die bij uw wensen en bedrijf passen.

Volgen van goederen vanaf binnenkomst tot aan levering!

tracking-up

Talloze pallets en zendingen worden dagelijks in logistieke centra verwerkt. Dit gebeurt meestal onder een enorme tijdsdruk. Tijdens deze complexe processen kunnen pakketten verloren gaan of beschadigd raken. Dit kan leiden tot aanzienlijk financiële schade.

Door middel van een track-and-trace systeem kunt u zorgen voor:

 • Extra veiligheid binnen uw bedrijf;
 • Optimalisatie van bedrijfsprocessen;
 • Voorkomen van verlies en beschadiging;
 • Kostenbesparing.

Door middel van een track-en-trace systeem wordt het traceren en oplossen van schade- en/of verliesgevallen aanzienlijk vereenvoudigd. Waar u normaal gesproken uren of zelfs dagen over zou doen, kan nu binnen enkele minuten worden opgelost met behulp van streaming video middels standaard camera’s. Deze videobeelden kunnen worden gekoppeld aan uw bedrijfsprocessen. Via een interface combineert het track-and-trace systeem de beeldgegevens met de digitale verzendingsdocumenten.

Bijvoorbeeld: wanneer er een zending beschadigd wordt tijdens het lossen en/of laden, kunt u videobeelden oproepen door het zendingsnummer in te voeren en daarmee kunt u het hele proces binnen enkele seconden reconstrueren. Zo kan het hele pad dat het pakket heeft afgelegd binnen het magazijn tot zelfs weken later nauwkeurig worden bekeken.

Door het synchroniseren van video-opnames en bedrijfsprocessen helpt het track-and-trace systeem naast een logistieke vereenvoudiging en verduidelijking ook voor een snelle afhandeling van eventuele klachten van klanten met betrekking tot beschadigde en/of onvolledige goederen.

Voor uw specifieke situatie kunt u een keuze maken uit diverse camera's, bevestigingen, internetverbindingen en de weergave van beelden via uw computer. NetcamCenter adviseert u graag over de mogelijkheden en de installatie van camera's die bij uw wensen en bedrijf passen.

Industrie

Camera gebruik binnen de industrie

Een nieuwe machine

U gaat met uw tijd mee. De machines in de fabriek zijn toe aan vernieuwing. Het is een forse investering, maar dat is nog niet alles. De machines zijn zodanig ingewikkeld dat er maar enkele ingenieurs in de wereld in staat zijn om bij calamiteiten hulp te verlenen. Ook is het onderhoud heel erg duur omdat de onderhoudsmonteur vaak van ver moeten komen.

Onderhoud en service
Netcamcenter levert camera’s voor het maken van beelden van uw nieuwe moderne en vooral dure machines. Met behulp van die beelden kunnen experts over de hele wereld ‘meekijken’ naar de problemen met uw machines. Met die beelden én met een goede telefonische communicatie kunt u, samen met experts over de gehele wereld, problemen op een veel goedkopere manier oplossen.
Ook kunnen onderhoudsmonteurs op basis van de beelden aanwijzingen geven aan uw technisch personeel om bepaalde handelingen uit te voeren.

Ruime keuze aan camera’s
Netcamcenter levert camera’s met een ruime keuze aan mogelijkheden:
• vaste camera’s;
• handcamera’s;
• camera’s met zoom;

Extra mogelijkheden
Netcamcenter biedt u de mogelijkheid om de beelden op meerdere locaties te bekijken. Zo kunnen bij calamiteiten meerdere experts over de gehele wereld meekijken.

Een geruststellend gevoel
Het was een dure machine. Het is zaak om de machine draaiende te houden. Stilliggen betekent veel verlies, tijd is geld.
Netcamcenter geeft u de mogelijkheid om op een goedkopere maar ook snellere manier het onderhoud en de service te kunnen laten uitvoeren. Bovendien hebt u ook de zekerheid dat met de professionele begeleiding ook kwalitatief goede service verleend kan worden.
‘Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over of u het groene draadje met de rode strepen moet doorknippen of het rode draadje met de groene strepen.’

Voor meer informatie en voor het bespreken van alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met Netcamcenter

bewaking-up

Beveilig uw bedrijf tegen inbraak en diefstal


Fabrieken, magazijnen en productiebedrijven bevatten vaak waardevolle grondstoffen en goederen die aantrekkelijk zijn voor dieven. Daarom is het belangrijk om een efficiënt bewakingssysteem te hebben dat uw eigendommen en bezittingen beschermt. Goede camerabewaking kan hiervoor een uitkomst bieden, zodat u zich optimaal kunt focussen op datgene wat voor u het belangrijkste is: "het productieproces".


Verschillende industrieën hebben daarom gekozen voor IP netwerk video-oplossingen. 

Met camerabewaking kunt u:

 • De veiligheid van medewerkers verhogen;
 • Diefstal voorkomen;
 • De kosten als gevolg van vandalisme minimaliseren;
 • Automatische waarschuwingen genereren, wanneer er ongeregeldheden zijn;
 • Real-time toegang hebben tot live- en opgenomen beelden.


Aanvullend kunnen netwerkcamera’s een waardevol hulpmiddel zijn om de algemene productie-efficiëntie te verhogen. Hiermee kunt u een bevoegd persoon op afstand toegang verlenen tot live-beelden via het netwerk, waardoor:

 • Productielijnen en processen op afstand kunnen worden gecontroleerd;
 • Incidenten direct kunnen worden detecteren en er kan op worden gereageerd;
 • Op afstand problemen kunnen worden opgelosd en ondersteuning worden gegeven bij het onderhoud;
 • “Extra ogen” mogelijk zijn bij het beheren van productielijnen.


Voor uw specifieke situatie kunt u de keuze maken uit diverse camera's, bevestigingen, internetverbindingen en de weergave van beelden via uw computer. NetcamCenter adviseert u graag over de mogelijkheden en de installatie van camera's die bij uw wensen en bedrijf passen.