Toepassingen & Oplossingen

Professionele IP-camera's Productshop

Professionele IP-camera's Live Viewing Software

Installatie & Ondersteuning

NetcamCenter - Verhuur
Bijlagen en Links
NetcamCenter is partner van:

axis-partnerseetec-gold-partnersony-certified-partner
mobotix-certified-partner
Vragen of advies nodig?

Een van onze specialisten staat u graag te woord.

NetcamCenter
Markt 18
6131 EK Sittard
Nederland

Verkoop

phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 000

email-iconVerkoop@NetcamCenter.nl


Support
phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 020

email-iconSupport@NetcamCenter.nl

Disclaimer & Copyright

Verhuur

Rent-A-Cam, een uniek initiatief van WebcamCenter.nl

 

Wij verhuren ook camera's en toebehoren. De huurpriode is minimaal 1 maand, met de optie om de artikelen per week te verlengen. Ideaal voor kortstondige evenementen, waarbij u zelf vanwege uw budget of anderzins niet de mogelijkheid heeft om te investeren in een professionele camera. 

Het type camera en toebehoren dat wordt geleverd kan verschillen naar gelang de toepassing en de beschikbaarheid. Wij leveren onder andere:

  • In- en outdoorcamera's
  • Beweegbare PRZ camera's
  • Beweegbare PTZ camera's met audio
  • Vaste camera's
  • Universele demontabele 2 meter mast
  • UMTS router met abonnement
  • Point to point 5 ghz verbinding van maximaal 1 km

Wij verhuren met name hoogwaardige camera's van AXIS en MOBOTIX. Bevestigingsmateriaal, zoals muur- en/of mastbeugel, wordt vanzelfsprekend meegeleverd.

Naast de camerahuur kunt u aanvullend ook het camerabeeld via onze video-servers laten hosten. Hierdoor kunt u een hoge piek in het dataverkeer op uw eigen website voorkomen. Wij installeren voor u gedurende de afgesproken periode SiteCam op onze servers. Hierdoor heeft u zelf de volledige controle over de weergave van uw webcambeelden.

Indien u de camera op een moeilijk bereikbare plaats moet installeren, kunt u overwegen de camera via een draadloze Devicepoint op uw netwerk aan te sluiten. Indien u nog geen draadloos netwerk heeft, kunt u tevens een draadloze Accesspoint of een UMTS HSUPA huren.

Wanneer u overgaat tot huur zullen wij er zorg voor dragen dat u de gehuurde producten tijdig in huis heeft ,zodat u voldoende tijd heeft de camera te installeren, testen en in uw website te integreren. Let er wel op dat u, gezien de beperkte beschikbaarheid en de grote drukte in de zomerperiode, tijdig contact opneemt, om de gewenste periode vast te leggen.