Toepassingen & Oplossingen

Professionele IP-camera's Productshop

Professionele IP-camera's Live Viewing Software

Installatie & Ondersteuning

NetcamCenter - Heatmap
NetcamCenter is partner van:

axis-partnerseetec-gold-partnersony-certified-partner
mobotix-certified-partner
Vragen of advies nodig?

Een van onze specialisten staat u graag te woord.

NetcamCenter
Markt 18
6131 EK Sittard
Nederland

Verkoop

phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 000

email-iconVerkoop@NetcamCenter.nl


Support
phone-icon+31 (0) 46 - 20 21 020

email-iconSupport@NetcamCenter.nl

Disclaimer & Copyright

                                 Waar lopen de meeste mensen in uw winkel?
dwelltimer-up 

TrueView Heatmap™ is een visueel hulpmiddel voor het meten van klantverkeer in de detailhandel. U krijgt direct inzicht in waar en wanneer klanten zich in de winkel bevinden. Hierdoor kunt u uw winkelinrichting verder optimaliseren. TrueView Heatmap™ kan volledig geïntegreerd worden in standaard netwerk camera’s en moet bij voorkeur gemonteerd worden aan of in het plafond of op een muur met een goed zicht op de winkel. De TrueView Heatmap software kan worden geïntegreerd in een standaard bewakingscamera. Hierdoor kunt u de totale kosten van het project reduceren.

 

Winkelinrichting381356

De lay-out en de indeling van uw winkel is cruciaal voor de indruk die de klant heeft van uw bedrijf. Een goed doordacht en getest ontwerp is hiervoor belangrijk. Door het meten van het aantal klanten dat gebruik maakt van uw beschikbare winkelruimte, krijgt u informatie, waarmee u uw winkelinrichting kunt testen en optimaliseren. Dit levert tevreden en loyale klanten op.
Met de TrueView Heatmap™ kunt u op een eenvoudige manier uw winkelinrichting meer wetenschappelijk benaderen. U kunt gemakkelijker probleemgebieden lokaliseren en de beste merchandise plekken voor uw productcampagnes vinden.

 


Data monitoring

TrueView Heatmap™ data kan rechtstreeks worden geanalyseerd in de camera met behulp van een standaard webbrowser en de URL van de camera. Met een aantal eenvoudige muisklikken kunt u patronen van het klantverkeer van de laatste minuten, uren en halve dagen bekijken. TrueView Heatmap™ & handelsgegevens kunnen ook worden opgeslagen op de server en geanalyseerd worden over een bepaalde tijdsperiode. Dit met behulp van een optioneel PC software pakket TrueView Web Report™.

 


Volledig opgenomen

TrueView Heatmap is een intelligente video applicatie die direct ingebouwd kan worden in standaard netwerk camera’s. Alle video analyses gebeuren rechtstreeks in de camera . Dit zorgt voor een kostenefficiënt, schaalbaar en zeer gemakkelijk te gebruiken systeem. Het complete systeem is eenvoudig te installeren in een bestaand LAN-netwerk en de configuratie kan vanaf elke fysieke locatie gedaan worden met een standaard web based interface. De installatie kan worden gedaan door medewerkers met een basiskennis over netwerksystemen.